Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Yorkshire en wol

   
    Woensdag 20 t/m maandag 25 september 2017  |  685 euro per persoon    
   

Yorkshire en wolYorkshire, de Engelse streek die bekend is om zijn Moors en Dales, James Herriot, de Brönte zusjes en… schapen. Op het programma: een bezoek aan het wolevenement Yarndale in Skipton, een tocht door het karakteristieke landschap van Yorkshire , een uitgebreide ontvangst, presentatie en workshop bij de unieke Rowan Wool Mill en een bezoek aan de Wensleydale woolshop. U kunt wegdromen in het verleden van de Brönte sisters (Jane Eyre, de Woeste Hoogte) in Haworth en kennismaken met het mooie kuuroord Harrogate, waar u logeert in een prima hotel. U reist vanuit Nederland per touringcar en ferry IJmuiden – Newcastle v.v.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 685 euro p.p.incl. 2 x overtocht en buitenhut accomodatie ferry, 3 x hotelovernachting twin/ tweepersoonskamer incl. ontbijt en diner, entree Yarndale, bezoek Rowan Wool Mill, touringcarvervoer en reisleiding. Toeslag eenpersoonskamer 265,- euro. Reserveren voor 1 juli 2017.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca