Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Schotland

   
    Dinsdag 9 t/m maandag 15 mei 2017  |  845 euro per persoon    
   

SchotlandRuige bergen, groene dalen, verweerde kastelen, honderden eilanden rond een grillige kust,. kristalheldere lochs, tweed-tartan ,cashmere en overal grazende schapen…dat is Schotland! Met op het programma o.a. een rondleiding in the Mill van Johnston of Elgin in het cashmere stadje Hawick en in de weverij van Lochcarron in Selkirk, een ontvangst met tea and scones in een manor, een bezoek aan het Hill House ontworpen door Charles Rennie McKintosh en Inverary Castle, dat wordt bewoond door het hoofd van de Campbell clan. Verder wordt er een uitgebreide rondtour door de prachtige Highlands gemaakt en bezoekt u de Schotse hoofdstad Edinburgh.

Natuurlijk krijgen wol en textiel extra aandacht tijdens de reis! Er zijn verschillende opstapplaatsen. U reist per touringcar vanuit Nederland en de oversteek naar de overkant wordt gemaakt met de ferry IJmuiden-Newcastle v.v.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 845,-euro p.p. overtocht en tweepersoons hutaccomodatie ferry IJmuiden-Newcastle v.v., 4 x hotelovernachting op basis van een twin, tweepersoonskamer incl. ontbijt, 4x diner, entrees, touringcarververvoer en reisbegeleiding. Toeslag eenpersoonskamer / hut: 253 euro,- . Reserveren voor 25 maart 2017.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca