Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Schitterende Sitsen

   
    Vrijdag 7 april 2017  |  vanaf 65 euro per persoon    
   

Fries MuseumWie aan sits stoffen denkt, zegt: bloemen, prachtige kleuren, katoen, exotisch en bijzonder. Deze dag wordt u in het Fries Museum in Leeuwarden ontvangen door mode – en textiel conservator Gieneke Arnolli, die de expositie” Katoen, exotische stof die de wereld veranderde", Sitsen in het Fries Museum samenstelde. Zij neemt u tijdens een speciale presentatie mee op pad in de wereld van deze zo in het oog springende stoffen en zal vertellen over historie, fabricage en culturele achtergronden. Na de Wollunch in het museum heeft u volop de gelegenheid de tentoonstelling en de rest van het museum te bezoeken.

Ook kunt u nog een kijkje nemen in het centrum van de Friese hoofdstad en bijv. het vlakbij gelegen keramiek museum Princessehof bezoeken.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 75,- euro p.p. / 65,- euro met MJK, incl. touringcarvervoer vanaf verschillende opstapplaatsen, entree museum en expositie, koffie met Friese lekkernij, presentatie, Wollunch en reisbegeleiding. Reserveren voor 25 maart a.s.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca