Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Knitting and Stitching in London

   
    Donderdag 12 t/m zondag 15 oktober 2017  |  550 euro per persoon    
   

LoLonden is zeker op dat moment the place to be voor de textiel liefhebber! De jaarlijkse Knitting & Stitching Show vindt dan plaats in het Alexandra Palace. Men beperkt er zich echter niet tot breien en borduren…alle textieltechnieken zijn er te vinden evenals exposities van eigentijdse ontwerpen , en een grote variatie aan materialen en producten. Naast een hele dag bezoek aan deze Show, zal er ook een programma zijn rond creativiteit in Londen en museumbezoek. U heeft daarnaast voldoende vrije tijd om ook op eigen gelegenheid kennis te maken met de Engelse hoofdstad. U reist gezamenlijk per trein/Eurostar. Het treinkaartje is geldig vanaf ieder station in Nederland naar Londen en terug.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 550,- euro, incl. treinretour Nederland – Londen, 3 x overnachting in een in het centrale Westminster gelegen, uitstekend hotel op basis van een twin/tweepersoonskamer, ontbijt,entree Show, alle dagen openbaar vervoer in Londen en reisbegeleiding. Toeslag eenpersoonskamer 180 euro. Reserveren voor 1 augustus 2017.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca