Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Inspiratie Japan

   
    Vrijdag 9 juni 2017  |  68 euro per persoon    
   

Inspirerend JapanKent u de symboliek en ontwerpcondities van een Japanse tuin? Bent u geïnteresseerd in de speciale invloed van Japanse mode ontwerpers op o.a. de Westerse mode? Dit reisprogramma laat u uitgebreid kennismaken met de Japanse cultuur. Tijdens een wandeling in de authentieke, Japanse tuin in het Belgische Hasselt, wordt de betekenis van planten, bomen en vissen in de Japanse belevingssfeer uitgelegd. Een uitgebreide introductie over de invloed van Japan op onze mode krijgt u in het Modemuseum van Hasselt, waarna de expositie Across Japan in het museum wordt bekeken.

Er zullen o.a. Japanse en Westerse ontwerpen te zien zijn van Paul Poiret, Balenciaga, Issey Miyake, Kenzo Takada , Rei Kawakubo en Yohji Yamamoto. Een Japanse lunch behoort tot de nogelijkheden (facultatief). Na afloop is er voldoende tijd om het centrum van het gezellige Hasselt te verkennen.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 68 euro p.p. incl. touringcarvervoer / diverse opstapplaatsen, entrees, presentatie/introductie Modemuseum, rondwandeling o.l.v. gids Japanse Tuin, reisbegeleiding. Reserveren voor 1 mei 2017.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca