Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Van deftigheid en alledag

   
    Vrijdag 6 oktober 2017  |  45 euro per persoon    
   

BreethuisSits, batist, speeldamast of kalemink? De deftige dames in de Zaanstreek , geïnspireerd door het Engelse en Franse Hof, droegen met flair en opsmuk, hun mode van deze stoffen. In het monumentale Honig Breethuis in Zaandijk is er, speciaal voor ons gezelschap ,een uitgebreide modeshow met deskundige uitleg. Heel anders zijn de achtergronden van de Marker kledingtraditie.

’s Middags reist u naar Marken, het voormalige eiland met zijn vissershaven en speciale architectuur. Symbolische traditie, kleurrijke kleding en materiaal- en techniek-toepassing zijn onderwerp van een interessante presentatie, incl. lunch.

Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid om zelf Marken te verkennen, het museum te bezoeken of een Marker stofje aan te schaffen.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 45,-euro p.p. incl. modeshow, entree Honig Breethuis en Marker museum, lunch, presentatie en reisbegeleiding. U reist met eigen vervoer. Bij voldoende belangstelling zal er busvervoer mogelijk zijn vanaf Amsterdam CS. Reserveren voor 1 september 2017    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca